OM OSS   |   TJÄNSTER   |   MILJÖ   |   FRAMGÅNGAR   |   KONTAKT

vi är ett svanenmärkt tryckeri!


 Miljöfrågor har alltid varit viktiga för oss och vi var faktiskt ett av de första tryckerierna i landet att erhålla Svanenlicens. Vi jobbar aktivt med att i alla led minimera vår miljö-påverkan. Det vinner både vi och våra kunder på, samtidigt som vi ser till att nästa generation slipper städa upp.
 


grönt är skönt

Det går inte att vara framgångsrik utan att värna om miljön. Vi på Österbergs Tryckeri lovar att du alltid får en miljöanpassad produkt i handen och därför väljs våra leverantörer och metoder med stor omsorg. Svanenmärkningen garanterar att vi håller en mycket god miljöstandard och även att vi kontinuerligt arbetar med att upprätthålla den. Dessutom tycker vi att miljöfrågor är både utmanande och kul.

 


vinn och vinn

Papper och emballage återvinns liksom hela tryck-plåtarna som är av aluminium. Efterarbetning sker till stor del i huset vilket minimerar transporter. När vi gör inköp, stora som små, köper vi alltid det som är billigast för miljön trots att det ibland kostar lite mer för plånboken. Vi använder ”grön” el, dricker kaffe ur riktiga muggar och sorterar våra sopor. Det är så vi försöker göra alla till vinnare.

 
 


offert-
förfrågan


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om tryck eller våra tjänster!
 

KONTAKTA OSS!
 


VI TAR DINA IDÉER I MÅL
 
   
 
 
 

 
ÖSTERBERGS TRYCKERI
STOCKHOLMSVÄGEN 10• 611 33 NYKÖPING
070-191 36 21  
INFO@OSTERBERGSTRYCKERI.SE
 
 

 
MATERIALINLÄMNING
LADDA NER ICC-PROFILER
LADDA NER JOBOPTIONS
GILLA OSS PÅ 
FACEBOOK